Opstaldning

Hest

Pris: 2600,- Depositum: 2600,- Bokse: 3/3 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

Opstaldning inkluderer: Halm, udmugning, wrap, foder, foldordning samt en holdtime ugentligt.

Alle opstaldere indgår i turnusordning omkring weekendvagter samt hjælper til i klubben efter aftale.

Ønsker du at have din hest/pony opstaldet i Vestbyens Rideklub, kontakt da bestyrelsen (se informationer under kontaktpersoner)

Pony

Pris: 2400,- Depositum: 2400,- Bokse: 0/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg

Udlåns-opstalder mulighed 1

Pris: 2000,- Depositum: 2000,- Bokse: 0/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

En opstaldet hest, der går 2 hold  2 dage om ugen (ejers egen undervisning tæller ikke med i dette). Dagene aftales med daglig leder og kan skifte fra måned til måned alt efter hold- og elevsammensætningen/behov i undervisningen. Går hesten med i undervisningen, forventes det, at hesten også må bruges af klubben til interne stævner med de ryttere, hesten går med i undervisningen.

Udlåns-opstalder mulighed 2

Pris: 1700,- Depositum: 1700,- Bokse: 1/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

En opstaldet hest, der går 2 hold 3 dage om ugen (ejers egen undervisning tæller ikke med i dette). Dagene aftales med daglig leder og kan skifte fra måned til måned alt efter hold- og elevsammensætningen/behov i undervisningen. Går hesten med i undervisningen, forventes det, at hesten også må bruges af klubben til interne stævner med de ryttere, hesten går med i undervisningen.

Udlåns-opstalder mulighed 3

Pris: 1400,- Depositum: 1400,- Bokse: 0/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

En opstaldet hest, der går 2 hold 4 dage om ugen (ejers egen undervisning tæller ikke med i dette). Dagene aftales med daglig leder og kan skifte fra måned til måned alt efter hold- og elevsammensætningen/behov i undervisningen. Går hesten med i undervisningen, forventes det, at hesten også må bruges af klubben til interne stævner med de ryttere, hesten går med i undervisningen.

Udlåns-opstalder mulighed 4

Pris: 1100,- Depositum: 1100,- Bokse: 1/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

En opstaldet hest, der går 2 hold 4 dage om ugen (ejers egen undervisning tæller ikke med i dette), samt må bruges til klubbens arrangementer, herunder specielt ridelejre (også i sommerferien). Dagene aftales med daglig leder og kan skifte fra måned til måned alt efter hold- og elevsammensætningen/behov i undervisningen. Går hesten med i undervisningen, forventes det, at hesten også må bruges af klubben til interne stævner med de ryttere, hesten går med i undervisningen.

Halvpart

Pris: 1100,- Bokse: 8/9 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

Halvparten har medansvaret for hesten/ponyen sammen med klubben og kan ride/passe denne, når den ikke bruges til øvrig undervisning/aktiviteter i klubben. Halvparten inkluderer en holdundervisning en gang ugentligt.

Parten indgår i turnusordning omkring weekendvagter samt hjælper til i klubben efter aftale.

Ønsker du at få halvpart, kontakt da bestyrelsen (se informationer under "kontaktpersoner")

Der kan lejes et skab som partrytter. Derudover vil der blive stillet et skab til rådighed til hestens sadel, hovedtøj og strigler.

Hverdags halvpart

Pris: 300,- Bokse: 2/2 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

For den øvede voksne rytter, der ønsker at ride lidt mere end blot undervisning én gang om ugen, har klubben enkelte heste, som rytteren kan få en slags "halvpart" på i hverdagene efter aftale.

Rytteren kan ride hesten 1 gang om ugen, når der ikke er undervisning/aktiviteter. Ønsker rytteren at ride flere gange om ugen, drøftes dette med daglig leder, og der betales for hverdags halvparten x antal gange man ønsker at ride om ugen, Dag/dage aftales med daglig leder.

Der rides som udgangspunkt på bane/dressur, men såfremt det aftales med daglig leder, kan der også være mulighed for at springning og turridning.

Rytteren forpligter sig ikke som øvrige parter til at deltage i weekendvagtturnusordning m.v., men rytteren kan også kun ride hesten i de uger, hvor der er undervisning og ikke, når der er  weekend og ferie. Rytteren forventes dog at bidrage til klubbens fællesskab i det omfang, denne har mulighed for det, eksempelvis ved at hjælpe på arbejdsdage, med et begynderhold eller lignende.

Kaninpart

Pris: 50,- Bokse: 5/30 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg

Kaninpart pr. person.

Kontakt klubben på vestbyensrideklub@gmail.com før du tilmelder dig

Der hvor der står "hestens navn" skriver du blot navnet på den kanin, du har part på.

Skab

Pris: 25,- Bokse: 10/50 Ridehallen Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

Leje af skab(e) i sadelrummet:

Der kan lejes 1 over- eller underskab pr. person.

Der kan lejes 2 skabe pr. opstalder; 1 midterskab og 1 over- eller underskab.

Udlåns-opstalderne og partrytternes hest har udstyr (sadel/hovedtøj m.v.) i et midterskab, tilgængeligt for de ryttere, som skal bruge hesten i undervisningen. Skabet stilles til rådighed af klubben. Udlånsopstaldere/partryttere kan, ligesom øvrige medlemmer, leje 1 over- eller underskab til eget udstyr.