Hverdags halvpart 1 dag om ugen

Pris: 0.00 DKK Bokse: 0/4
VeB Annebergvej 110 9000 Aalborg
Beskrivelse

Tilmelding altid først efter forudgående aftale med Cecilie Andreasen, tlf.: 42 68 96 04 eller kontakt@vestbyensrideklub.dk 

For den øvede voksne rytter, der ønsker at ride lidt mere end blot undervisning én gang om ugen, har klubben enkelte heste, som rytteren kan få en slags "halvpart" på i hverdagene efter aftale.

Rytteren kan ride hesten 1 gang om ugen, når der ikke er undervisning/aktiviteter. Ønsker rytteren at ride flere gange om ugen, drøftes dette med daglig leder, og der betales for hverdags halvparten x antal gange man ønsker at ride om ugen, Dag/dage aftales med daglig leder.

Der rides som udgangspunkt på bane/dressur, men såfremt det aftales med daglig leder, kan der også være mulighed for at springning og turridning.  

Rytteren forpligter sig ikke som øvrige parter til at deltage i weekendvagtturnusordning m.v., men rytteren kan også kun ride hesten i de uger, hvor der er undervisning og ikke, når der er  weekend og ferie. Rytteren forventes dog at bidrage til klubbens fællesskab i det omfang, denne har mulighed for det, eksempelvis ved at hjælpe på arbejdsdage, med et begynderhold eller lignende. 

Pris: 0,- Alle priser er per måned. Du har fået en rabat på 100% for denne måned (Juli).

Login for at tilmelde dig Opret profil

Vores sponsorer