Værdigrundlag

I Vestbyens Rideklub er udgangspunktet samværet omkring vores dyr, med plads til forskellighed i fællesskabet – med fokus på deltagelse, medansvar og glæden ved at bidrage til fællesskabet.

Vi udviser interesse og ansvarlighed såvel i omgangen med vores dyr som overfor hinanden og klubben. Vi lægger vægt på mesterlærer-princippet, hvor man som erfaren “går forrest” i dagligdagen og hjælper andre med at med at deltage i fællesskabet.

Det betyder at vi værdsætter:

Elevskole/undervisning

Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, og vi stræber efter at have høj kvalitet i undervisningen. Vi lægger vægt på læring i fællesskabet ud fra mesterlæreprincippet. Det betyder at nye ryttere oplæres af mere rutinerede ryttere i korrekt omgang og pasning af hesten. Det kan være hjælp til at begå sig sikkert i stalden, sadle op, strigle og deslige. På den måde tilstræber vi at den enkelte opnår forståelse for horsemanship i praksis.

Vi underviser alle aldersgrupper og har hold for følgende niveauer; Begynder, let øvede og øvede.

Der er mellem 4 og 5 ryttere pr. hold, undervisningen er tilrettelagt bredt og der undervises i alt det som har med hest og ridning at gøre. Der vil være både dressur, spring, lege, ponygames, bomøvelser, håndtering af hest med videre. Vi lægger vægt på rytter, hest og hold “passer sammen”, med fokus på tryghed, samspil og kvalitet i grundridningen. Vi har også voksenhold.

Vi afvikler hold af 45. varighed, samt hold af 30 min. varighed for nybegyndere.

Prisen for én ugentlig ridetime (45 min.): 380 kr. pr. måned.

Prisen for én nybegyndertime (30 min.): 275 kr. pr. måned.

Dertil kommer et aktivt medlemskab af 400 kr. pr. år.