Vil du være en del af VeB og dele din hest med os?

Vestbyens Rideklub søger heste og ponyer, som du som ejer vil dele med os. Hesten vil indgå i undervisningen i hverdagene og du vil have den i weekenden. Prisen på denne ordning er under halv pris af en opstaldning! Vil du gerne være en del af VeB, men uden at din hest skal indgå i undervisningen, er det også en mulighed at få den opstaldet. Begge ordninger inkluderer ugentlig undervisning til dig på din hest/pony.

Vi har lige nu plads til:

Hvem er vi? Værdigrundlag i Vestbyens Rideklub:

I VeB er udgangspunktet samværet omkring vores dyr, med plads til forskellighed i fællesskabet – med fokus på deltagelse, medansvar og glæden ved at bidrage til fællesskabet. Vi udviser interesse og ansvarlighed såvel i omgangen med vores dyr som overfor hinanden og klubben. Vi lægger vægt på mesterlærer-princippet, hvor man som erfaren “går forrest” i dagligdagen og hjælper andre med at med at deltage i fællesskabet.

Det betyder blandt andet, at du som opstalder vil deltage i turnusordning omkring weekendvagter, hjælpe med afviklingen af undervisningen samt bidrage til fællesskabet ved forskellige arrangementer i klubben.

Ved interesse, kontakt daglig leder Cecilie Andreasen på tlf.: 60 24 62 60